Robert Domitrović

YMS tečaj:

Drum Encounters

Certifikati i diplome:

Rock akademija, bubnjevi i udaraljke (2004.-2008.)

Glazbena postignuća

Robert je profesionalni glazbenik, pisac i producent s pregršt iskustva, a glazbom se profesionalno počeo baviti 2009. godine, kada je postao bubnjar benda Teška industrija, s kojima svira osam godina. Zajedno odlaze na turneje po cijeloj regiji te nastupaju na poznatim TV i radio emisijama i snimaju tri albuma.

Istovremeno, u razdoblju od 2009. do 2018. godine, surađuje kao glazbenik, kompozitor i pisac s brojnim hrvatskim izvođačima, kao što su Tram 11, Lea Mijatović, Maja Bajamić, Ivana & Marija Husar, General Woo, Bolesna Braća, Željko Bebek i mnogi drugi. 

U 2013. godini započinje vlastiti projekt, band The A!, gdje je primarno bio bubnjar i pisac, ali i menadžer i vođa benda. Za to vrijeme razvio se i u kreiranju i izvedbi marketinških i PR planova vezanih uz glazbenu industriju, kao i organizaciji nastupa i događaja koje je usavršio uz razne seminare.

U suradnji s Mihaelom Kvorkom i Branimirom Sukom osnovao je PAMELA-u (Poetry And Music Equals Legendary Art), projekt baziran na ideji suradnje umjetnika iz različitih područja umjetnosti. Iako je projekt započeo samo s glazbom, ubrzo su se pridružili i slikari, kipari, digitalni umjetnici, fotografi, reperi i plesači u sklopu dva erasmus+ projekta koja su spojila umjetnike i stvorile malu kreativnu zajednicu.

Robert od 2018. radi kao instruktor bubnjeva te podučava polaznike s poteškoćama sa sluhom.