Tomislav Brebrić

YMS tečajevi:

Music Adventure, Play For Keeps, Piano Forte

Školovanje:

Osnovna i srednja glazbena škola u Novskoj, Muzička akademija u Zagrebu 

Certifikati i diplome:

Muzička akademija u Zagrebu (mag. mus.) 2020., Akademija muzičke produkcije i multimedije (MPA) smjer „Voice coaching“ u klasi Jacquesa Houdeka

Glazbena postignuća:

Tomislav Brebrić rođen je 23.7.1995. godine u Zagrebu. Interes za glazbu pokazuje još od malih nogu, stoga 2006. godine upisuje osnovnu glazbenu školu te počinje učiti klavir, a 2011. upisuje i srednju glazbenu školu u Novskoj, također kao klavirist. 2020. godine diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu gdje je studirao glazbenu pedagogiju.

Nastupao je u gradovima diljem Hrvatske te sudjelovao na mnogim klavirističkim festivalima te županijskim, međužupanijskim, regionalnim i međunarodnim natjecanjima, od kojih se ističu regionalno natjecanje učenika klavira 2009. i 2013. godine u Varaždinu na kojima je osvojio 3. nagradu, te osvojene 1. nagrade na županijskom natjecanju učenika klavira 2008. i 2014. godine u Sisku te međužupanijskom natjecanju u Virovitici 2015. godine.

Pjevao je i svirao na raznim koncertima, festivalima i ostalim događanjima popularne glazbe diljem svijeta. Sudjelovao je u glazbenim emisijama: „Do posljednjeg zbora“ i „The Voice“ na Hrvatskoj radioteleviziji.

Tomislav je u glazbenim školama držao nastavu  klavira, synthesizera i teoretskih predmeta te je vodio i korepetirao mješovite zborove i ansamble (Glazbena škola Rudolfa Matza u Zagrebu, Glazbena škola u Novskoj, Osnovna škola Lipovljani, Glazbena galerija u Zagrebu). 

Također ima iskustva u radu na radio stanici, u studiju kao kompozitor i producent. Sudjelovao je u izvođenju Gavelline predstave “Kao na nebu” koja je igrala u kazalištu tri godine zaredom. 

Surađuje s brojnim estradnim glazbenicima te bendovima popularne i jazz glazbe.